Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Go Vacation wordt opnieuw uitgebracht op Switch

De zonnige titel van Bandai Namco maakt zich klaar voor een nieuwe release.

De zonnige titel van Bandai Namco maakt zich klaar voor een nieuwe release.

Sommigen van jullie zullen zich misschien  het Wii-spel Go Vacation, gemaakt door Bandai Namco, nog herinneren. De titel stamt alweer uit 2011, maar lijkt nu een comeback te maken. Nintendo en Bandai Namco hebben namelijk aangekondigd dat de titel deze zomer naar Switch zal komen.

Go Vacation bevat meer dan 50 spellen en activiteiten, die coöperatief en competitieve en alleen of met maximaal vier spelers gespeeld kunnen worden. Naast ondersteuning voor multiplayer op één Switch-systeem, wordt lokale multiplayer ook ondersteund. Hieronder is de aankondigingstrailer van Go Vacation op de Switch te bekijken. De titel verschijnt op 27 juli in de winkels en in de Nintendo eShop.