Releasedatum Okami HD is bekend

Deze zomer kunnen we aan de slag met de remake van Okami.

Nintendo-fans kennen Okami wellicht al uit het Wii-tijdperk. De klassieker, welke voor het eerst verscheen op de PlayStation 2 in 2006, krijgt een HD-remake op Nintendo Switch. In dit schilderachtige avontuur kunnen spelers in handheldstand het touch screen gebruiken om de Celestial Brush te benutten om vijanden te verslaan en puzzels op te lossen. In tv- en tafelstand zal het touch screen plaats maken voor de nauwkeurige bewegingen van de Joy-Con motionbesturing. Het Okami Twitter account heeft vandaag onthuld wanneer we met de remake aan de slag kunnen. Okami HD zal vanaf 9 augustus verkrijgbaar zijn in de eShop.

Onderstaande trailer verscheen al eerder en geeft je een indruk van wat je van dit avontuur kun verwachten. Ga jij de game halen?

Eén gedachte over “Releasedatum Okami HD is bekend

  • 18/05/2018 om 16:46
    Permalink

    Heb de wii en de DS versie gespeeld.
    De console versie was veruit de beste en het wel waard om nog eens te spelen.
    Maar of ik daar de wii voor uit de kast haal of hem op de Switch ga halen weet ik nog niet.

Geef een reactie