Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lanceringstrailer voor Fairune Collection op Switch

Flyhigh Works heeft een engelse launch trailer uitgebracht voor Fairune Collection.

Flyhigh Works heeft een Engelse launch trailer uitgebracht voor Fairune Collection.

De Fairune Collection bevat vier retro-RPG spellen, waaronder Fairune. In dit spel moet je drie beelden vinden en activeren om zo het kwaad te verslaan. In de Fairune Collection kun je ook het vervolg van Fairune, Fairune 2, spelen. Deze game biedt een grotere wereld en een nieuw verhaal waar je verloren feeën moet vinden, om zo het land te redden van het kwaad.

Naast de twee hoofdspellen kun je ook nog Fairune Origin en Fairune Blast spelen. Fairune Origin biedt een inzicht over hoe de Fairune-serie tot stand is gekomen. Fairune Blast is een vrijspeelbare en korte shoot-em-up die je kan spelen als een leuke afleiding zoekt van het hoofdspel.

De Fairune Collection-trailer is hieronder te bekijken. Ga jij de game aanschaffen?