Lanceringstrailer voor Fairune Collection op Switch

Flyhigh Works heeft een Engelse launch trailer uitgebracht voor Fairune Collection.

De Fairune Collection bevat vier retro-RPG spellen, waaronder Fairune. In dit spel moet je drie beelden vinden en activeren om zo het kwaad te verslaan. In de Fairune Collection kun je ook het vervolg van Fairune, Fairune 2, spelen. Deze game biedt een grotere wereld en een nieuw verhaal waar je verloren feeën moet vinden, om zo het land te redden van het kwaad.

Naast de twee hoofdspellen kun je ook nog Fairune Origin en Fairune Blast spelen. Fairune Origin biedt een inzicht over hoe de Fairune-serie tot stand is gekomen. Fairune Blast is een vrijspeelbare en korte shoot-em-up die je kan spelen als een leuke afleiding zoekt van het hoofdspel.

De Fairune Collection-trailer is hieronder te bekijken. Ga jij de game aanschaffen?

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Lanceringstrailer voor Fairune Collection op Switch

Geef een reactie