Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby Star Allies – Jambastion Mages concept art

Bekijk hier de concept art van het bekende magiër trio: De Jambastion Mages!

Bekijk hier de concept art van het bekende magiër trio: De Jambastion Mages!

Gisteren heeft HAL Laboratory, de ontwikkelaars van Kirby, twee nieuwe stukken concept art op het Twitteraccount  van Kirby Star Allies geplaatst. Dit keer vind je eerste designschetsen van de Jambastion Mages, die proberen hun verloren Jamba Hearts terug te krijgen en Kirby meerdere malen bevechten op zijn avontuur. In de concept art zie je goed welke transformatie het trio heeft doorgemaakt tot ze bij hun uiteindelijke design kwamen. Sommige designs lijken geïnspireerd te zijn door Magolor en Drawcia, oude vijanden uit vorige Kirby-games.

Vind jij dat de uiteindelijke designs het beste zijn? Of had je toch liever een van de andere concepts gehad? Laat het ons weten in de comments!