Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[UPDATE] [Gerucht] Pokémon Switch wordt snel onthuld; nieuwe details

[UPDATE] Gisteren zijn twee websitedomeinen voor de games geregistreerd. 

[UPDATE] Gisteren zijn twee websitedomeinen voor de games geregistreerd. 

Het is een drukke week geweest wat betreft de geruchten rondom aankomende Nintendo-games. Nu is het de beurt aan wat nieuwe geruchten rondom Pokémon Switch. Nintendo en The Pokemon Company zijn zich vermoedelijk aan het voorbereiden op een onthulling van de aankomende titel. Emily Rogers, die in het verleden vaker juiste geruchten naar buiten bracht, beweert dat tegen het einde van de maand een aankondiging zal plaatsvinden. Volgens Rogers zal Pokémon GO een rol gaan spelen in de game en zullen de titels van de games menig gamer doen fronsen.

Pokémon-fansite Serebii heeft zelf een mogelijk logo van de game naar buiten gebracht. De site staat niet bekend om het plaatsen van loze geruchten. Hoewel er niets wordt bevestigd, zou het logo bevestigen dat de game “Pokemon Let’s Go! Pikachu” in Japan gaan heten. De site zegt dat de naam “overeenkomt met verschillende stukken van vermeende, gelekte informatie die voor het spel zijn opgedoken.”

Hiernaast zijn nog enkele losse details over de game opgedoken, waarvan een lijst hieronder te zien is:

 • De games zijn Yellow-remakes voor Switch
 • Zowel een Pikachu- als Eevee-versie
 • Personages Red en Blue spelen een rol in het verhaal
 • Jij en je rivaal zijn nieuwe trainers
 • Pokémon zullen Trainers achtervolgen
 • HM’s maken wederom plaats voor Pokerides van Alola
 • Online heeft een hub voor spelers
 • Pokémon GO-integratie
 • Pokemon vangen werkt als in Pokémon GO
 • Er zijn beloningen in het spel en in GO voor het koppelen van de twee games
 • Een nieuw accessoire kan zowel met GO als met de nieuwe games worden gebruikt
 • Aankondiging binnenkort, game verschijnt dit jaar

Zoals altijd moeten deze geruchten met flinke korrels zout worden genomen. Officiële details zullen in de toekomst vanzelfsprekend te zien zijn op Daily Nintendo. Hieronder kun je de gelekte afbeelding van het logo bekijken.

[UPDATE 16-05-2018]

Zowel pokemonletsgopikachu.com, als pokemonletsgoeevee.com, zijn gisteren geregistreerd als websitedomeinen. CSC Corporate Domains wordt vermeld als de registrator voor de domeinen. Dat is hetzelfde bedrijf dat wordt vermeld voor pokemon.com. Hoewel dit er op kan wijzen dat de geruchten blijken te kloppen, is het nog steeds onzeker of de domeinen zijn aangevraagd namens Nintendo of The Pokemon Company. We houden jullie op de hoogte!