Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vanaf nu te pre-downloaden in de eShop

Om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen op releasedatum. 

De mensen die graag direct op de release van Crash Bandicoot N. Sane Trilogy de game willen spellen, kunnen alvast de game pre-downloaden in de eShop op de Nintendo Switch. Het spel kun je dan voor het grootste gedeelte al binnenhalen en op 29 juni hoef je dan alleen nog een klein bestand te downloaden om de game te spelen. Vorig jaar kwam Crash Bandicoot N. Sane Trilogy al naar de PlayStation 4. In deze trilogie zitten de drie originele Crash Bandicoot spellen: Crash Bandicoot, Cortex Strikes Back en Warped.

 

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

2 gedachten over “Crash Bandicoot N. Sane Trilogy vanaf nu te pre-downloaden in de eShop

Geef een reactie