Nieuwe trailer Little Nightmares

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer gedeeld van Little Nightmares.

Little Nightmares, een game van een bekende indie ontwikkelaar, is een puzzel platormer waarin je opgesloten raakt in the Maw. Een vreemd voertuig dat bemand is door verdorven zielen. Deze versie van het spel bevat twee verhalen waarin je in acht hoofdstukken de angsten van twee kinderen moet overwinnen. Beide verhalen hebben lastige 3D puzzels. De trailer kun je hieronder bekijken.

Little Nightmares verschijnt 18 mei voor de Nintendo Switch.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie