Mario Tennis Aces Pre-launch-onlinetoernooi details bekend

Ben jij klaar om alvast een balletje te slaan?

Mario Tennis Aces verschijnt op 22 juni voor Nintendo Switch, maar als voorbereiding op de vele potjes tennis die we dan kunnen spelen, organiseert Nintendo een pre-launch-onlinetoernooi. Dit toernooi was eerder al aangekondigd, maar nu hebben we ook de daadwerkelijke data waarop dit zal plaatsvinden. We kunnen van vrijdag 1 juni 16:00 uur tot maandag 4 juni 00:59 uur Mario Tennis Aces gratis uitproberen in online-multiplayer. Dat is niet alles, want alle deelnemers krijgen een speciale outfit van Mario in zijn standaard tuinbroek en pet als beloning. Deze outfit kan echter alleen in de volledige game gebruikt worden.

Hieronder is een trailer voor het pre-launch-onlinetoernooi te bekijken. Ga jij ook deelnemen?

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

7 gedachten over “Mario Tennis Aces Pre-launch-onlinetoernooi details bekend

Geef een reactie