Jimmy Fallon en Ariana Grande zingen “No Tears Left to Cry” met Nintendo Labo

Een heus optreden met karton en de Nintendo Switch!

Een paar weken geleden heeft Ariana Grande haar nieuwe single “No Tears Left to Cry” gelanceerd. Dit nummer heeft ze gisteravond live ten gehore gebracht in de show van Jimmy Fallon, maar wel op een hele bijzondere manier. Jimmy Fallon laat artiesten vaker optreden met simpele muziekinstrumenten om een compleet ander geluid te krijgen. Gisteren heeft hij echter, in plaats van de gebruikelijke set instrumenten, Nintendo Labo gebruikt om muziek te maken.

The Roots, de huisband van The Tonight Show, gebruikte drums, piano’s en gitaren van karton en de functies van Labo Garage om het nummer van Ariana Grande tot leven te laten komen. Ariana Grande zelf zong het nummer en had een triangel van karton en een Joy-Con-controller. Of je van het nummer houdt of niet, het is een heel bijzonder gezicht om een volledige Nintendo Labo-band aan het werk te zien. Het volledige optreden is hieronder te bekijken.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Jimmy Fallon en Ariana Grande zingen “No Tears Left to Cry” met Nintendo Labo

Geef een reactie