Avonturenmodus Mario Tennis Aces in beeld gebracht

Warm je backhand maar vast op!

In navolging van het artikel over de Pre-launch-onlinetournooi van Mario Tennis Aces, die 1 juni van start gaat, is een trailer verschenen die meer inhoud van het verhaal deelt. De avonturenmodus wordt gekenmerkt door een ontvoering van Luigi, en het is aan onze favoriete loodgieter de eer om zijn broer te redden. Tussentijds zal hij verschillende tennisbanen aandoen die elk een karakteristiek thema heeft, waaronder een Ghost Mansion met spiegels. Maar Mario zal het ook moeten opnemen tegen bazen om Luigi te bevrijden. Ga jij hem helpen?

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

3 gedachten over “Avonturenmodus Mario Tennis Aces in beeld gebracht

Geef een reactie