Nintendo Classic Mini: NES komt eind juni terug naar Europa

De moeilijk te verkrijgen mini-console keert terug naar Europese winkels.

In november 2016 bracht Nintendo de eerste Nintendo Classic Mini-console uit: in de volksmond de NES Mini. Nintendo produceerde en verkocht ongeveer 2,3 miljoen NES Classic-edities van november 2016 tot april 2017, waarbij nieuwe exemplaren vrijwel onmiddellijk uitverkocht waren. In april 2017 kondigde Nintendo aan de productie van de console stop te zetten.

Kort na de aankondiging van de Nintendo Classic Mini: SNES in september 2017 bevestigde Nintendo dat de originele NES Mini vanaf zomer 2018 weer te koop zal zijn. Vandaag liet het bedrijf via social media weten dat de exacte datum waarop de Nintendo Classic Mini: NES opnieuw verschijnt 29 juni zal zijn. Het is nog niet bekend hoe groot de eerste oplage zal zijn en hoeveel nieuwe oplages er nog komen.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Nintendo Classic Mini: NES komt eind juni terug naar Europa

Geef een reactie