[Gerucht] Retro werkt aan Star Fox: Grand Prix

De E3 vindt plaats in minder dan een maand en dat is te merken aan de geruchtenmolen. Met als nieuwste gerucht: Star Fox Grand Prix.

Sinds de release van Donkey Kong Country: Tropical Freeze is het stil vanuit Retro Studios. Ze zijn een tijd bezig geweest met een nieuw project en mogelijk zijn nu de eerste details gelekt. De game zou een combinatie moeten zijn tussen Diddy Kong Racing en F-Zero met personages uit de wereld van Star Fox.

De leak kwam oorspronkelijk vanaf Reddit, maar nu heeft Eurogamer ook gezegd dat het overeenkomt met wat ze gehoord hebben. De nieuwe racer zal net als de Diddy Kong Racing games een verhaal bevatten met verschillende missies, baasgevechten en een hub wereld. Er is ook een logo online verschenen. Hierover zegt Eurogamer echter niet te weten of die echt is.

Star Fox Grand Prix

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

6 gedachten over “[Gerucht] Retro werkt aan Star Fox: Grand Prix

 • 14/05/2018 om 16:33
  Permalink

  Laat maar komen! Ik heb goede herinneringen aan Diddy Kong ‘did not finish’ Racing en F-Zero GX.
  Ik hoop wel dat het meer in de richting gaat van F-Zero dan DKR. Dus liever niet te kiddy en gemakkelijk.

  • 14/05/2018 om 17:59
   Permalink

   Diddy King Racing, origineel op de N64, onderscheidt zich door een verhaalmodus en talloze verzamelbare items en opdrachten van Mario Kart. Persoonlijk vind ik DKR beter dan MK64, vanwege replaywaarde en moeilijkheidsgraad. Met name de bazen waren niet mis.

   Een combinatie van de genoemde series zie ik dan ook zitten. F-Zero vanwege zijn snelheid, DKR vanwege verhaalmodus en Star Fox vanwege zijn personages.

   Een titel als deze zou in ieder geval de Star Fox-serie positief uitpakken.

  • 15/05/2018 om 13:01
   Permalink

   Een Star Fox Racer is een heel nieuw idee binnen de franchise dus vergelijken met oude Star Fox games is zinloos. F-Zero is meer op high-speed gefocused en ik denk niet dat missies en boss fights in die context goed zouden passen. Star Fox is daar een stuk geschikter voor.

Geef een reactie