[Gerucht] Meer bewijs voor Paladins op de Switch

Joy-Con afbeeldingen verschijnen in de data van Paladins.

Er gaan al langere tijd geruchten dat de free-to-play game Paladins naar de Nintendo Switch komt. Zo bevatte vorig jaar november de engine al bestanden die naar de Switch verwezen en werd er vorige maand een codenaam ontdekt die ging over Nintendo Accounts. Met de nieuwste update van de game is er nog meer vermoeden over een Switch release. Dataminers hebben namelijk afbeeldingen van de Joy-Con gevonden in de data net zoals er afbeeldingen zijn van de Xbox en Playstation Controllers. Er is dus steeds meer bewijs voor een versie voor de hybride console.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “[Gerucht] Meer bewijs voor Paladins op de Switch

    • 15/05/2018 om 13:02
      Permalink

      Dat gerucht bestaat al maanden ondertussen dat zeiden ze al sinds “leaks” van de afgelopen direct. Zolang er niet echt bewijs van te vinden is of onderschreven wordt door leakers met een goed track record plaatsen we zoiets nagenoeg niet.

Geef een reactie