[Gerucht] Komt Call of Duty: Black Ops 4 naar de Switch?

En dan duikt ineens de boxart van de Switch-versie op in de Gamestop.

Call of Duty: Black Ops 4 werd in maart dit jaar aangekondigd door Activision echter bleef de aankondiging voor een Nintendo Switch-versie uit. Toch lijkt de komst van het spel naar de Switch niet helemaal te zijn uitgesloten. Twitter-gebruiker AUGMC plaatste vandaag een foto waarop te zien is dat de Switch-versie als pre-order bij de Gamestop lag. De betreffende afbeelding is hieronder te bekijken. Later deze week zal er een Call of Duty-event plaatsvinden en wellicht dat de Switch-versie dan wordt aangekondigd. Een aankondiging later in het jaar zou ook tot de mogelijkheden kunnen behoren aangezien Nintendo-versies van Call of Duty in het verleden vaker later werden onthuld. Vooralsnog blijft het natuurlijk wel een gerucht maar we houden je op de hoogte.

2 gedachten over “[Gerucht] Komt Call of Duty: Black Ops 4 naar de Switch?

  • 15/05/2018 om 12:27
    Permalink

    Als ze de RPG elementen hebben beperkt en de setting hedendaags is en besturing inclusief motion controp options zoals in Black Ops Wii en het spel staat op mijn verlanglijst.

Geef een reactie