Nintendo: “Geen groot Splatoon-nieuws op 9 juni”

Nintendo ontkracht de eerdere geruchten over aankomend nieuws van Splatoon 2 op 9 juni.

Het wekelijkste tijdschrift Jump meldde afgelopen week dat Nintendo op 9 juni een nieuwtje zou gaan delen betreft Splatoon 2. Het tijdschrift beweerde een primeur in handen te hebben, zonder inhoudelijk in te gaan op het nieuwtje. Het nieuwtje dat vlak voor E3 2018 gedeeld moest worden zou de wereld doen choqueren.

Nintendo heeft inmiddels gereageerd op dit gerucht en heeft duidelijk gemaakt dat de berichtgeving onjuist is. Een woordvoerder van Nintendo heeft dan ook laten weten dat er op 9 juni geen Splatoon 2 nieuws zou komen welke de wereld zou doen choqueren. Het gebeurt overigens niet vaak dat Nintendo zo direct op geruchten reageert.

2 gedachten over “Nintendo: “Geen groot Splatoon-nieuws op 9 juni”

Geef een reactie