Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Grand Hero Battle: Julius begint morgen in Fire Emblem Heroes

Fire Emblem

Ben jij klaar om Julius te verslaan en hem te gebruiken in je team?

Vanaf morgen begint de nieuwe Grand Hero Battle in Fire Emblem Heroes. Deze keer vindt het gevecht plaats tegen Julius uit Fire Emblem Genealogy of the Holy War. Zodra je hem en zijn leger hebt verslagen kun je Julius ook zelf gebruiken in je spel. Opvallend aan Julius als unit is dat zijn tome, Loptous, ervoor zorgt dat wapens die normaal gesproken effectief zijn tegen draken ook effectief worden tegen Julius. In totaal kan hij drie keer worden bevochten, op de niveaus Hard, Lunatic en Infernal. Zijn stem wordt verzorgd door Griffin Burns, ook wel bekend als Akira in Devilman Crybaby. Fire Emblem Heroes is beschikbaar op iOS en Android.