Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Emily Rogers: “Pokémon voor de Nintendo Switch komt nog dit jaar”

Emily Rogers spreekt zich uit over Pokémon voor Nintendo Switch.

Emily Rogers spreekt zich uit over Pokémon voor Nintendo Switch.

Emily Rogers is een Nintendo insider die regelmatig informatie beweert te hebben over nieuwe spellen en consoles. De informatie die zij op internet deelt is altijd weer interessant omdat zij het zeer regelmatig bij het juiste eind blijkt te hebben. Nu deelt zij ook weer informatie over de aankomende Pokémon-titel voor de Nintendo Switch. Volgens haar bronnen moet de titel nog dit jaar uitkomen, dit zou meerdere keren aan haar zijn bevestigd. Verder laten zij weten dat het een RPG gaat worden waarvan 2 versies zullen verschijnen, net als bij eerdere Pokémon-games. De laatstgenoemde informatie ligt natuurlijk redelijk voor de hand maar het is met name interessant dat Rogers de games nog dit jaar verwacht.