Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Einde Xenoblade Chronicles X onder de loep genomen

Spoiler alert!

Spoiler alert!

Hoewel de meeste van ons net het einde van Xenoblade Chronicles 2 achter de rug hebben, duikt middels datamining een nieuwtje op betreft Xenoblade Chronicles X. De JRPG-game is een epische avontuur die exclusief voor de Wii U is verschenen. De game neemt betreft verhaal en gameplay meer afstand van het origineel en liet zich rijkelijk beïnvloeden door Westerse RPG’s. Hoewel het verhaal voor een RPG magertjes te noemen is, was de gameplay zeer diepgaand en was genoeg voor meer dan honderd uur aan speelplezier.

Het nieuwtje betreft de vele vraagtekens die het einde deed oproepen en richt zich tot een personage dat aan het einde van de game wordt getoond. Wie de persoon is en wat zijn intenties zijn onduidelijk, maar met dank aan datamining kunnen we zijn gedaante beter waarnemen. Het resultaat is hieronder in combinatie met het einde waar te nemen.

Xenoblade Chronicles X is in 2015 uitgekomen en wordt regelmatig in verband gebracht met een heruitgave voor de Nintendo Switch. Een sequel zou gezien de vele vraagtekens een logische zet zijn. Hoop jij op een heruitgave zodat je opnieuw de wereld van Mira kan bewonderen?