Nieuwe trailer Battle Chasers: Nightwar

Nog één weekje wachten!

Het is bijna zover, vanaf volgende week zal Battle Chasers: Nightwar dan eindelijk op de Switch te spelen zijn. Om dit te vieren heeft THQ alvast een nieuwe trailer voorbereid, die je hieronder kunt bekijken.

De gameplay van Battle Chasers: Nightwar is geïnspireerd klassieke RPG’s.  De game maakt hierdoor daarom gebruik van turn-based combat, en heeft verder inspiratie en zijn stijl weggehaald bij JRPG’s. Tevens zal de game gebruik maken van ‘random generated dungeons’ om de speler zoveel mogelijk variatie voor te schotelen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie