Evert ten Napel: ‘FIFA 19 krijgt UEFA Champions- en Europa League’

Het lijkt erop dat FIFA 19 de UEFA Champions League en Europa League licenties krijgt.

Goed nieuws voor FIFA-fans, de aankomende versie moet UEFA Champions League en Europa League licenties gaan krijgen. Dit nieuws liet de Nederlandse FIFA-commentator Evert ten Napel weten tijdens een live-uitzending van de eTribune op Fox Sports. Ten Napel verzorgd al jaren het Nederlandse commentaar voor de FIFA-spellen. Tijdens de uitzending zei hij over FIFA 19: “In 2019 wordt het spel nog mooier aangezien dan ook de Champions League en de Europa League erbij zullen komen”. De komst van deze licenties in FIFA waren tot nu toe nog niet bekend. De de licentie voor de UEFA Champions League was hiervoor in handen van Konami maar daar kwam onlangs verandering in. FIFA 19 zal zeer waarschijnlijk in september dit jaar uitkomen.

Eén gedachte over “Evert ten Napel: ‘FIFA 19 krijgt UEFA Champions- en Europa League’

Geef een reactie