Bandai Namco komt met meerdere nieuwe titels naar de Switch

Bandai Namco speelt slim in op het succes van de hybride console van Nintendo.

Inmiddels heeft Bandai Namco al meerdere spellen naar de Nintendo Switch gebracht waaronder Naruto en One Piece. Daarnaast verschijnen er binnenkort ook een aantal al eerder aangekondigde titels waaronder Little Nightmares: Complete Edition. In de laatste financi√ęle rapporten laat de ontwikkelaar echter ook weten dat ze verder gaan inspelen op het succes van de hybride console. Er worden meerdere nieuwe spellen ontwikkeld waarvan de eerste vanaf deze zomer zullen worden uitgebracht. Om welke titels het gaat is momenteel nog niet bekend maar daar zal ongetwijfeld vrij snel verandering in komen.

2 gedachten over “Bandai Namco komt met meerdere nieuwe titels naar de Switch

Geef een reactie