Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gerucht: Werkt Bandai Namco aan Smash Bros. voor de Switch?

Een mogelijk onschuldige Tweet zou zomaar eens onthult kunnen hebben dat Bandai Namco aan Super Smash Bros voor de Nintendo Switch werkt.

Een mogelijk onschuldige Tweet zou zomaar eens onthult kunnen hebben dat Bandai Namco aan Super Smash Bros voor de Nintendo Switch werkt.

Tiago Sonobe werkte tussen april 2014 en augustus 2016 voor Bandai Namco als software engineer en programmer. Daarna verliet hij Bandai Namco en stapte hij over naar Nintendo. In een berichtje dat hij op Twitter heeft geplaatst zou hij zomaar eens onthult kunnen hebben dat Bandai Namco momenteel aan Super Smash Bros voor de Nintendo Switch werkt. In de Tweet, welke inmiddels samen met zijn account al is verwijderd, schreef hij dat hij Bandai Namco al had verlaten voordat de productie van Super Smash Bros is begonnen. Ondanks dat het bericht Inmiddels is verwijderd kun je deze hieronder nog wel terug zien. Vooralsnog is echter niets bevestigd en blijft het natuurlijk wel een gerucht.