Choquerend nieuws betreft Splatoon 2

…wordt 9 juni onthuld.

Het wekelijkste tijdschrift Jump meldt dat het Japanse bedrijf op 9 juni een nieuwtje gaat delen betreft Splatoon 2. Het tijdschrift beweert een primeur in handen te hebben, zonder inhoudelijk in te gaan op het nieuwtje. Het nieuwtje dat vlak voor E3 2018 gedeeld gaat worden zou de wereld doen choqueren. Vermoedelijk gaat het over de betaalde uitbreiding die onder de noemer Octo Expansion gelanceerd gaat worden, maar helemaal zeker is dat niet.

De Octo Expansion wordt 13 juli uitgebracht en zal spelers voorzien van tachtig nieuwe levels en biedt speelbare Octolings aan. Voor wie de uitbreiding al heeft aangeschaft kan speciale kledij naar binnen halen. Zodra meer informatie bekend is over het nog te onthullen nieuwtje, lees je dat bij Daily Nintendo.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

6 gedachten over “Choquerend nieuws betreft Splatoon 2

Geef een reactie