Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Introfilmpje SaGa Scarlet Grace onthuld

Square Enix heeft het introfilmpje van SaGa Scarlet Grace uitgebracht. 

Square Enix heeft het introfilmpje van SaGa Scarlet Grace uitgebracht. 

Het verhaal van SaGa Scarlet Grace volgt vier personages die elk hun eigen verhaal beleven op de overblijfselen van een verloren imperium. Centraal in het plot is de antagonist de Fire Bringer, een god die de mensheid als een vijand beschouwt. Elke 150 jaar keert deze Fire Bringer terug om de wereld te bedelven onder angstaanjagend monsters.

De gameplay concentreert zich op deze vier personages waarmee je de wereld vrijuit kunt verkennen. Het gevechtssysteem is turn-based, waarbij de groei van ieder personage gebaseerd is op hun gebruik binnen de gevechten. Het introfilmpje van het spel is vandaag door Square Enix onthuld en is hieronder te bekijken.