Raging Justice launch trailer

Vandaag is Raging Justice uitgekomen in de eShop op de Nintendo Switch en de release wordt gevierd met een launch trailer. 

De sidescrolling beat-‘m-up Raging Justice zal dit jaar naar de Nintendo Switch komen. Het spel is gebaseerd op vechtspellen zoals Double Dragon. Je kruipt in de huid van Rick Justice en Nikki Rage en maakt al vechtend de straten in de stad veilig. Deze zit vol met criminelen en dus is er genoeg te vechten. Naast je eigen krachten kun je ook wapens en voertuigen gebruiken om je tegenstanders een kopje kleiner maken. De launch trailer kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie