Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Of Carrots and Blood krijgt Switch-versie

Deze PC-game maakt de overstap naar de grote consoles.

Eerder verscheen Of Carrots and Blood al op het gameplatform Steam. Nu komt het spel ook naar de drie grote consoles. De Xbox, PlayStation en natuurlijk de Nintendo Switch. 

Of Carrots and Blood is een gekke combinatie van kussende konijnen, hongerige gemuteerde vijanden en een heleboel bloed. Het spel kenmerkt zich door de “Twin Stick” besturing. Deze besturing zien we tegenwoordig niet meer zo vaak. Je maakt hierbij gebruik van twee thumbsticks. De ene regelt de besturing van je personage, de ander zorgt voor de richting waarin je schiet.

Schieten zal ook centraal staan in dit spel. In verschillende komen er steeds hordes met vijanden op je af. Het is jouw taak om de enorme wortel te beschermen. Terwijl je dat doet probeer je ook nog het andere konijn te verleiden om een relatie met je aan te gaan.

In het verhaal zit een korte co-op verhaal modus maar het meeste plezier is te behalen uit de eindeloze highscore modus. In deze stand speel je om de hoogste score. Deze scores kan je online delen om het zo tegen je vrienden of de rest van de wereld op te nemen. Als laatste zit er ook nog een player vs player optie in het spel. Daarbij neem je het niet op tegen vijanden maar tegen een andere speler. Dit kan zowel lokaal op de bank als online!

Om een kleine indruk te krijgen van het spel kan je hieronder vast de launchtrailer van de Steam-versie van het spel bekijken.