Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sun & Moon- Forbidden Light vanaf vandaag verkrijgbaar

De nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding van Sun & Moon- Forbidden Light is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland.

De nieuwste Pokémon Trading Card Game-uitbreiding van Sun & Moon- Forbidden Light is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland.

Een nieuwe TGC-uitbreiding ligt in de winkels en dit keer draait het allemaal om de legendarische Pokémon Ultra Necrozma. De uitbreiding Sun & Moon- Forbidden Light bestaat uit 130 kaarten, waaronder vijf nieuwe Prism Star-kaarten, acht Pokémon GX-kaarten, zes Ultra Beast-kaarten, vijftien Trainer-kaarten en twee speciale kaarten

Elk boosterpakket bevat tien kaarten van de uitbreiding, waaronder minstens één zeldzame kaart en één Basic Energy kaart. Daarnaast heeft de nieuwe uitbreiding twee themadecks die vanaf nu verkrijgbaar zijn. In het deck Tropical Takedown zit Alolan Exeggutor en in het deck Twilight Rogue zit Lycanroc.

Ga jij deze nieuwe Pokémon Trading Card Game uitbreiding halen? Laat het ons weten in de reacties!