Nintendo zoekt level designer voor The Legend of Zelda

Breath of the Wild zal zeker niet het laatste Zelda-spektakel zijn van Nintendo.

Het ziet ernaar uit dat Nintendo opzoek is naar een nieuwe level designer voor The Legend of Zelda. Onder deze functie valt het maken van velden, dungeons, events en vijanden. Voor nu kunnen we alleen nog maar speculeren over wat een nieuw The Legend of Zelda-spel ons gaat brengen. Komt het uit voor de Switch? Zal het dezelfde elementen bevatten als Breath of the Wild? Of wil Nintendo de formule weer iets veranderen?

De toekomst van The Legend of Zelda ziet er in iedergeval rooskleurig uit. Wat denk jij wat er allemaal in het volgende Legend of Zelda spel aan de orde komt? Laat het weten in de reacties! 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “Nintendo zoekt level designer voor The Legend of Zelda

  • 08/05/2018 om 10:36
    Permalink

    Er zal zeker wel een Zelda voor de 3DS in de maak zijn, maar denk dat deze vacature voor de nieuwe op de Switch zal zijn.

    Persoonlijk vind dat de nieuwe Zelda op de Switch weer een grote wereld moet hebben, maar wel meer verhaal en uitgebreide Dungeons en vooral meer Sub-wapens. Want dat bekende Zelda gevoel miste ik toch wel een beetje, en dat zegt een ervaren Zelda gamer die al meer dan 25 jaar Zelda speelt 😛

Geef een reactie