Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Het team achter Fire Emblem Warriors zou ‘graag een vervolg willen maken’

Misschien dat we tegen die tijd wel als Ike en Roy kunnen spelen?

In Nintendo Dream is recent een interview gepubliceerd met Hiroya Usuda en Yosuke Hayashi, die beiden hebben gewerkt aan Fire Emblem Warriors voor de Switch en 3DS. Hier gaven ze ook aan hoe zij zich voelden over een mogelijk vervolg op de game. Het kwam erop neer dat het nu uiteraard nog te vroeg is (en tevens geen prioriteit), maar indien Nintendo er interesse voor toont zouden ze het werk voor Fire Emblem Warriors 2 graag willen oppakken. Ze gaven aan erg veel plezier te beleven aan het ontwikkelen van het spel, maar vonden het jammer dat ze bepaalde personages geen plaats in het spel konden geven.

Wil je het volledige (vertaalde) interview lezen? Kijk hier!