Eerste ARMS stripboek komt pas in 2019

De stripboeken waren gepland voor dit jaar, maar die plannen zijn helaas uitgesteld.

Afgelopen oktober heeft Dark Horse comics en Nintendo hun partnerschap aangekondigd om stripboeken te gaan publiceren van ARMS.

Op 5 mei hadden fans hadden de kans om een speciaal klein stripboekje te ontvangen als onderdeel van Free Comic Book Day. Dit kleine stripboekje adverteert het eerste grote stripbroek, waarvan de datum nu is uitgesteld naar januari 2019.

De reden van deze vertraging is niet duidelijk, maar hopelijk zal het stripboek het lange wachten waard zijn. 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie