Did You Know Gaming neemt Donkey Kong Country Tropical Freeze + Returns onder de loep

Wist jij al deze informatie over Donkey Kong Country: Tropical Freeze?

Het YouTube-kanaal Did You Know Gaming heeft een nieuwe video gepubliceerd met Donkey Kong in de hoofdrol. In de video’s van Did You Know Gaming vertelt het kanaal allerlei leuke feitjes en informatie die jij waarschijnlijk nog niet wist. Afgelopen vrijdag verscheen Donkey Kong Country: Tropical Freeze op de Switch. Het YouTube-kanaal viert dit met een nieuwe video met deze game in de hoofdrol. In onderstaande video leer je een hele hoop over het avontuur van Donkey Kong op de Switch.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Did You Know Gaming neemt Donkey Kong Country Tropical Freeze + Returns onder de loep

Geef een reactie