Release datum Smoke and Sacrifice bekend

De game komt op 31 mei naar de Switch.

Smoke and Sacrifice is vanaf 31 mei te downloaden in de Switch e-shop. Dat hebben ontwikkelaars Solar Sail en Curve Digital bekend gemaakt. De game zal ongeveer €25 gaan kosten, al zal er de eerste twee weken een korting van 20% worden toegepast.

In Smoke and Sacrifice speel je als Sachi, een jonge moeder die probeert achter het lot van haar kind te komen. Deze is namelijk ritueel geofferd aan de blazing Sun Tree, hetgeen het licht van de opgebrande zon vervangt. Sachi ontdekt echter al snel een geheim achter deze religie en vind een geheime ondergrond, waar dingen niet altijd lijken wat ze zijn. Smoke and Sacrifice heeft een open wereld, welke helemaal handgeschilderd is door de ontwikkelaar. Solar Sail Games heeft met de ontwikkeling geprobeerd een enorm persoonlijk verhaal neer te zetten met een complexe wereld waar alles in je omgeving gevaarlijk, maar ook nuttig kan zijn.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik PokΓ©mon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie