Pixel Princess Blitz trailer

De trailer laat de alpha build van de game zien.

Pixel Princess Blitz is een sandbox roguelike action RPG die vorig jaar zijn kickstarter doel behaald heeft. Sindsdien zijn de ontwikkelaars druk bezig de PC versie te realiseren, maar is er beloofd dat de game uiteindelijk ook naar de PS4, Xbox One en Switch zal komen.

Pixel Princess Blitz probeert een diepgaand verhaal te combineren met random generated dungeons en gameplay elementen van zowel hack’n slash games als ouderwetse tabletop games. Het is aan jou om te overleven in een harde wereld, en met een beetje geluk red je daarnaast deze wereld van de ondergang.

Hieronder kun je de trailer bekijken. Deze laat de alpha build van de game zien, dus hierin kan nog veel veranderen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie