Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Merchandise] Kirby of the Stars collectie

Re-Ment komt met Kirby of the Stars collectie.

Re-Ment komt met Kirby of the Stars collectie.

Re-Ment – een speelgoedfabrikant bekend voor het produceren van kleine, gedetailleerde collectibles van populaire series – heeft een nieuwe Kirby series geintroduceert voor collectors en fans. De nieuwe merchandise collectie heet ”Kirby of the Stars”, en je zult een hele reeks van super schattige, decoratieve figuurtjes tegenkomen in deze collectie.

Zo kun je klein schattig kirby meubilair in de collectie vinden. Zoals een bed, koelkast, lamp en spiegel samen met een heleboel andere accessoires.

Neem een kijkje wat de ”Kirby of the Stars” collectie zoal te bieden heeft:

Voor de mensen die het niet weten, je kunt elke collectie kopen doormiddel van blind boxes. Dit betekend dat het een mysterie blijft wat je krijgt totdat je het doosje hebt geopend. Elk doosje zal 600 yen kosten ( 4,50eu ),  met 8 leuke sets om te verzamelen. ”Kirby of the Stars” zal worden uitgebracht in Japanse winkels op 21 mei.

Als je niet zo snel in Japan kan komen (Zoals de meeste), wees niet bang! Re-Ment verkoopt de sets ook via third party handelaren online. Wat dit betekend is dat je de sets via Amazon of eBay kunt bestellen voor niet al te gekke prijzen. Ook zijn er een heleboel Japanse alternatieven om de sets te halen, zoals Play-Asia en Nippon Yasan.

Ga jij deze leuke Kirby of the Stars sets halen? Laat het ons weten in de comments!