[Merchandise] Kirby of the Stars collectie

Re-Ment komt met Kirby of the Stars collectie.

Re-Ment – een speelgoedfabrikant bekend voor het produceren van kleine, gedetailleerde collectibles van populaire series – heeft een nieuwe Kirby series geintroduceert voor collectors en fans. De nieuwe merchandise collectie heet ”Kirby of the Stars”, en je zult een hele reeks van super schattige, decoratieve figuurtjes tegenkomen in deze collectie.

Zo kun je klein schattig kirby meubilair in de collectie vinden. Zoals een bed, koelkast, lamp en spiegel samen met een heleboel andere accessoires.

Neem een kijkje wat de ”Kirby of the Stars” collectie zoal te bieden heeft:

Voor de mensen die het niet weten, je kunt elke collectie kopen doormiddel van blind boxes. Dit betekend dat het een mysterie blijft wat je krijgt totdat je het doosje hebt geopend. Elk doosje zal 600 yen kosten ( 4,50eu ),  met 8 leuke sets om te verzamelen. ”Kirby of the Stars” zal worden uitgebracht in Japanse winkels op 21 mei.

Als je niet zo snel in Japan kan komen (Zoals de meeste), wees niet bang! Re-Ment verkoopt de sets ook via third party handelaren online. Wat dit betekend is dat je de sets via Amazon of eBay kunt bestellen voor niet al te gekke prijzen. Ook zijn er een heleboel Japanse alternatieven om de sets te halen, zoals Play-Asia en Nippon Yasan.

Ga jij deze leuke Kirby of the Stars sets halen? Laat het ons weten in de comments!

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

6 gedachten over “[Merchandise] Kirby of the Stars collectie

Geef een reactie