Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Runner3 krijgt bijzonder personage

Runner 3
De man zelf ken je misschien niet, zijn stem zeker wel.

Eerder deze week lieten we jullie al een nieuwe trailer zien van Runner3. Vandaag hebben we weer nieuwe informatie over deze rhythm game.  Dit keer over een nieuw speelbaar personage. 

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Het nieuwe speelbare personage is Charles Martinet. De naam zegt je zo snel misschien niks. De afbeelding die Choice Provisions, de ontwikkelaar van het spel, online heeft gezet zegt je waarschijnlijk net zo weinig (zie hieronder). Deze man is niet bekend vanwege zijn gezicht maar vanwege zijn stem. Charles Martinet spreekt al jaren de stem in van het bekende Nintendo karakter Mario.

Eerder was al bekend dat Charles Martinet de verteller zou zijn in Runner3. Vandaag werd bekend dat hij niet enkel de vertellende stem zal zijn maar dat hij ook als personage speelbaar wordt. Zowel Choice Provisions als Charles Martinet zelf hebben dat bekend gemaakt via een tweet.

Benieuwd welke stemmen Martinet nog meer in huis heeft? Bekijk dan onderstaande video maar eens. Hier laat hij verschillende stemmen horen die hij ingesproken heeft over de afgelopen 26 jaar als stemacteur.