Nieuwe Switch trailer: ”Een avontuur met vrienden”

Nintendo heeft een nieuwe trailer voor de Nintendo Switch geüpload op YouTube.

In de nieuwe trailer, genaamd: ”Een avontuur met vrienden”, is te zien hoe verschillende vriendengroepen aan de slag gaan met de Nintendo Switch. Onder andere het vandaag verschenen Donkey Kong Country: Tropical Freeze komt aan bod en ook toptitels als Splatoon 2 en FIFA 18 worden niet vergeten in deze nieuwe trailer.

De trailer is hieronder te bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Eén gedachte over “Nieuwe Switch trailer: ”Een avontuur met vrienden”

Geef een reactie