Weer nieuwe Hint Art voor super Mario Odyssey

Opnieuw heeft Nintendo Hint Art gepubliceerd van Super Mario Odyssey. Weet jij waar deze locatie is? Dan kan je daar zomaar wat leuks vinden!

Onlangs is Nintendo begonnen met het delen van nieuwe Hint Art voor Super Mario Odyssey via sociale media. Hoewel het vinden van de juiste locaties geen Power Moons oplevert, krijgen diegenen die ze vinden wel een klein extraatje. De laatste Hint Art verscheen afgelopen nacht op de sociale media kanalen van Nintendo. Bekijk deze Hint Art hieronder.

Op de locatie van het kruisje kun je een kleine bonus vinden. Weet je niet waar het is? Wij van Daily Nintendo zochten het voor je uit en hebben de exacte locatie gevonden en beschreven. Pas op, de volgende twee alinea’s bevat daardoor wel wat spoilers.

De nieuwe Hint Art vinden:

Deze recente Hint Art verwijst naar een locatie in het Kookrijk. Ben je aangekomen in het Kookrijk dan moet je naar het eiland rechtsboven op de kaart. Ben je hier al eens eerder geweest dan kan je er in een keer naar toe warpen. Volg daarvoor de vlag met de naam “Eiland”. Ben je er nog niet eerder geweest dan zal je met Cappy even bezit moeten nemen van een “Lava Bubble” en zo richting het eiland zwemmen.

Eenmaal op het eiland aangekomen zie je een buis waar je in kan. Ga je in die buis dan kom je in de locatie zoals die te zien is in de afbeelding. Echter kan je dan niet bij het kruis komen. Wat je daarvoor moet doen is niet in de buis gaan maar naar die locatie boven de grond toe lopen. Deze zit net onder het gat waar de groente uitkomen en dan iets naar links. Doe je op die locatie een Stampsprong dan tover je een pixel Luigi tevoorschijn. Deze Luigi geeft je 200 muntjes waar je weer nieuwe kleding van kan kopen.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie