Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

The Fall komt volgende week naar Nintendo Switch

Volgende week beschikbaar in de eShop.

Volgende week beschikbaar in de eShop.

De Nintendo Switch eShop laat zien dat The Fall vanaf volgende week, 10 mei om precies te zijn, beschikbaar zal zijn.

The Fall Part 2: Unbound was in februari al te spelen op de Switch, maar tot nu toe was er nog geen mogelijkheid om het eerste deel van het spel te spelen op deze console. Daar komt nu dus verandering in.

In The Fall neem je de rol aan van ARID, de artificiële intelligentie dat in een hoog technologisch combat pak zit. Het programma van ARID wordt geactiveerd na een crash op een onbekende planeet. De persoon in het combat pak zelf is bewusteloos, ARID moet er alles aan doen om deze persoon te beschermen en naar een hulp post te brengen.

Het spel is een unieke combinatie tussen een avonturen/puzzelspel en “side-scroller”-actiespel. Dit allemaal in het duistere en atmosferische verhaal van het spel. Je zal moeten exploreren om dit avontuur te kunnen overleven. Gebruik de zaklamp van ARID om verschillende verborgen objecten te vinden die je zullen helpen. Maak je klaar voor een verontrustende reis waarin je zal moeten vechten en ontdekken terwijl je voorruit denkt en de wereld van ARID uitbreid, tegen haar protocols in. Maak je klaar voor The Fall.