Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Marisa and Alice’s Trap Tower komt naar de Switch

Het puzzelspel Marisa and Alice's Trap Tower komt naar de Switch!

Het puzzelspel Marisa and Alice’s Trap Tower komt naar de Switch.

Marisa and Alice’s Trap Tower is in ontwikkeling voor de Switch.Play, Doujin! heeft dit bevestigd. Een demo wordt momenteel voorbereid voor de Reitaisai conventie. Marisa and Alice’s Trap Tower is een puzzelgame die voor het eerst verscheen in 2012 met de bekende Touhou-personages Marisa Kirisame en Alice Margatroid. De game ook uit voor de PlayStation 4 in 2016.

Marisa Kirisame nodigt Alice uit om met haar naar de openbare bibliotheek te gaan in de Scarlet Devil Mansion. Wanneer ze op hun bestemming aankomen, merken ze al snel dat de bibliothecaresse, Patchouli, samen met Nitori een Trap Tower hebben opgezet. Marisa en Alice moeten samenwerken om uit deze Trap Tower te ontsnappen.

Hieronder kun je een trailer voor Marisa and Alice’s Trap Tower bekijken. Een releasedatum is nog niet bekend.