Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Weer een nieuwe trailer voor Runner 3

Runner 3
Bekijk nieuwe gameplay beelden in deze officiële trailer.

In het begin van het jaar kregen we al een trailer die in het teken vond van de Nintendo Switch. Daarna volgde een trailer ter ere van het bekendmaken van de releasedatum. Vandaag heeft Choice Provisions een derde trailer vrijgegeven. Bekijk hem hier. 

In Runner3 speel je net als in eerdere delen met CommanderVideo en zijn verschillende vreemde vrienden.  Het is jouw taak om met deze personages al springend en duikend door de verschillende levels te komen. Om dit lastige klusjes iets makkelijker te maken gaat alles op de maat van de muziek. In feite zou je dit spel dus met je ogen dicht kunnen spelen!

Een nieuwe feature in Runner3 is het kiezen tussen het “gold path” of het “gem path”. Ga je voor het goud of voor de edelstenen. Het gouden pad is vaak wat makkelijker en geeft je veel goud. Het pad met de edelstenen is wat lastiger maar daarvoor krijg je dan ook edelstenen, die duidelijk meer waard zijn dan goud.

Naast deze en andere nieuwe features zullen er ook een paar klassieke levels in het spel te vinden zijn die terug gaan naar de vroegere platformers. Dus ook voor de retro gamer is deze game zeker interessant! Benieuwd wat je nog meer kan verwachten? Bekijk de officiële trailer hieronder.