Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Touhou Sky Arena komt deze zomer naar Nintendo Switch

Vorig jaar werd het spel reeds aangekondigd en nu hebben we ook een idee van de release.

Vorig jaar werd het spel reeds aangekondigd en nu hebben we ook een idee van de release.

Touhou Sky Arena werd vorig jaar al aangekondigd en nu weten we wanneer we het spel kunnen verwachten: deze zomer.

Touhou Sky Arana is een 3D arena-vechtspel van Area-ZERO. Het spel bestaat reeds een langere tijd voor Playstation 4 en PS Vita in Japan, maar nu is er dus ook een Switch-versie onderweg. Enige tijd geleden is er een Engelstalige trailer van het spel vrijgegeven, wat er op wijst dat het spel ook naar Amerika en Europa zal komen. Deze trailer kan je hieronder bekijken.

Ook rond dezelfde periode dat het spel uitkomt op de Switch is het eerste DLC karakter, Toyosatomimi no Miko al beschikbaar. Vanaf de herfst zullen er ook nog meer DLC karakters toegevoegd worden aan het spel.

Tot slot zal de demo versie van het spel te spelen zijn op het Reitaisai evenement op 6 mei, helaas vindt dit evenement wel plaats in Tokyo. Diegenen die het spel hier uittesten zullen een CD ontvangen met speciale muziek van het spel.