The Adventures of Elena Temple komt naar de Switch

Mis jij ook het gevoel van oude games?

The Adventures of Elena Temple is vanaf volgende week te spelen op de Switch, zo laat de Europese release lijst zien. De game zal vanaf 15 mei te downloaden zijn in de e-shop.

The Adventures of Elena Temple probeert het gevoel van oude games te recreëren dat je had wanneer je stiekem bij oma games mocht spelen, (die op één of andere manier altijd een betere computer had) of op die oude computer in je slaapkamer. Je speelt dan ook op een virtuele “oude” computer, terwijl je kerkers ontdekt, uitdagende platform puzzels probeert op te lossen en meer.

Hieronder kun je de trailer en een gameplay video bekijken.

 

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie