Splatoon 2: Octo Expansion heeft nieuwe concept art gekregen

Are you a Kid, a Squid… or an Octoling?

Afgelopen week kwam de grote update voor Splatoon 2 uit: honderden nieuwe kledingstukken, een oude bekende map en een nieuwe rank. Vandaag verwent Nintendo ons met nieuwe concept art van de komende grote update: de Splatoon 2: Octo Expansion.

De nieuwe concept art is gedeeld door Nintendo op Twitter. In deze nieuwe concept art kunnen we de nieuwe protagonist van Splatoon 2 zien in verschillende posities. In de tweede afbeelding zien we de verschillen tussen een Octoling en een Inkling. Op deze afbeelding is ook een gesprek weergegeven tussen de Octoling en Inkling, maar het is niet op te maken waar ze het over hebben.

De Splatoon 2: Octo Expansion zal komende zomer verschijnen.

 

Eén gedachte over “Splatoon 2: Octo Expansion heeft nieuwe concept art gekregen

Geef een reactie