Modder combineert Super Mario Odyssey met Mario Kart 8

Deze modder heeft twee van de grootste Mario spellen samen gebracht. Benieuwd wat hij ervan gemaakt heeft? Bekijk het hier. 

In tegenstelling tot de Nintendo Switch-versie van Mario Kart 8 kan je in de WiiU-versie helemaal losgaan met eigen tracks. YouTuber WexosMK besloot ook een eigen baan te gaan maken. Hij heeft Mario Kart 8 gecombineerd met een ander succesvol Mario spel: Super Mario Odyssey.

Voor mensen die Super Mario Odyssey al helemaal uitgespeeld hebben zal het een bekend terrein zijn. De sneeuwlandschappen van Bibberië (Sneeuwrijk). In Super Mario Odyssey moet je daar ook al een race houden tegen de dorpsoudste. Hoewel je in Odyssey nog rollend en stuiterend van de bergen afgaat is er in deze variant gewoon gekozen voor de klassieke karts.

Wel heeft de modder verschillende items aangepast. Zo zie je op een gegeven moment Yoshi’s eieren in plaats van de bekende groene schilden. Ook andere items zijn aangepast. Verder lijkt het racen ook gecombineerd te zijn met een van de battle speelstijlen. Bekijk hieronder in de video wat deze YouTuber er van heeft weten te maken.

Welk spel of level uit een spel zou jij nog graag veranderd zien worden in een Mario Kart racebaan? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

4 gedachten over “Modder combineert Super Mario Odyssey met Mario Kart 8

Geef een reactie