Gelimiteerde fysieke editie voor Owlboy

Begin dit jaar verscheen Owlboy op de Nintendo Switch. Het spel werd over het algemeen goed ontvangen. Ook in de review verschenen op Daily Nintendo kreeg het spel een 8,5. Naast een gewone fysieke editie komt er nu ook een gelimiteerde editie. 

Al voor de release van Owlboy werd bekend gemaakt dat het spel niet alleen in de eShop beschikbaar zou zijn. Op 29 mei, ruim drie maanden na de oorspronkelijke releasedatum, zou er een fysieke versie van het spel uitkomen. Nu die datum dichterbij komt, heeft uitgever SOEDESCO meer informatie gegeven op Twitter. Naast een reguliere uitgave komt er dus ook deze gelimiteerde uitgave.

Zoals je ziet op de foto komt de gelimiteerde uitgave in twee edities. Een met een rode doos en een met een blauwe doos. Naast de kleur is er ook een ander belangrijk verschil. Voor Switch-eigenaren is alleen de rode doos interessant. De blauwe doos zal namelijk het PS4-spel bevatten. De enige informatie die we tot nu toe gekregen hebben van SOEDESCO is dat er slechts 6.000 exemplaren wereldwijd beschikbaar zullen zijn. Wat er verder in deze gelimiteerde uitgave zit is nog niet bekend.

Zodra we maar weten over deze gelimiteerde Owlboy uitgave laten we dit natuurlijk weten. Tot die tijd kan je in de review onze ervaringen lezen of bekijk hieronder de gameplay trailer om alvast in de stemming te komen.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “Gelimiteerde fysieke editie voor Owlboy

Geef een reactie