Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mega Man 2 en X krijgen een 30th Anniversary editie op NES/SNES cartridge

Capcom gaat in samenwerking met iam8bit Mega Man 2 en Mega Man X uitbrengen op NES en SNES cartridges.

Capcom gaat in samenwerking met iam8bit Mega Man 2 en Mega Man X uitbrengen op NES en SNES cartridges.

Vanwege het dertig jarig bestaan van Mega Man gaan Capcom en iam8bit de games Mega Man 2 en X uitbrengen op cartridges. Het gaat om de NES cartridge bij Mega Man 2 en om de SNES cartridge voor Mega Man X. Dit zullen werkende cartridges zijn, te spelen op de NES of SNES. Helaas gaat het hier om cartridges die voor de Amerikaanse versie van de NES en SNES zijn gemaakt, waardoor ze niet op Europese consoles te spelen zullen zijn. Wil je ze alsnog hebben? Ze kosten $100 en de pre-orders zijn open!

Er is helaas nog niets bekend over een eventuele release in Europa.