Donkey Kong Country: Tropical Freeze’s boxart heeft regionale verschillen

Donkey Kong Country: Tropical Freeze’s boxart heeft regionale verschillen in Noord-Amerika en in Europa.

Vanaf vrijdag kunnen fans aan de slag met de port van Donkey Kong’s verfrissende platformer Donkey Kong Country: Tropical Freeze, welke oorspronkelijk verscheen op de Wii U. De boxart voor de game is inmiddels opgedoken en is voor het grootste gedeelte hetzelfde in Noord Amerika en Europa, op een aantal kleine, bijzondere verschillen na.

Het eerste verschil zit in de positie van Donkey Kong’s voet, die een iets andere pose heeft. Het tweede verschil is te vinden in de tekst van de nieuwe Funky Mode. Leuk feitje: de positie van Donkey Kong’s voet was eigenlijk hetzelfde voor de originele Wii U-release, maar deze verandering is bij de meerderheid van de fans pas opgevallen bij de Switch-release.

Donkey Kong Country: Tropical Freeze is vanaf vrijdag te koop in de winkel en de Nintendo eShop. Ga jij hem halen?

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

8 gedachten over “Donkey Kong Country: Tropical Freeze’s boxart heeft regionale verschillen

Geef een reactie