Bekijk hier de nieuwe Yoku’s Island Express verhaaltrailer

Yoku is aangekomen op Mokumana en hij is klaar voor een luizenleventje, lekker bakken in de zon en pakjes bezorgen in een tropisch paradijs!

Een oeroude eilandgod zit echter gevangen in een rusteloze slaap en Yoku moet nu het eiland doorkruisen met een unieke mix van flipperkasttechniek, platforms en verkenning van een open wereld in een fantastisch avontuur.

Naast zijn unieke flipperkast- en platformspeelstijl biedt Yoku’s Island Express non-lineaire gameplay die je de vrijheid geeft om je eigen pad te kiezen door meerdere missiereeksen. Verken naadloos meerdere regio’s van het eiland, waaronder tropische stranden, weelderige jungles, besneeuwde bergen, mysterieuze grotten en stomende bronnen!

Team17 en Villa Gorilla hebben een nieuwe trailer van het Nintendo-Switch spel Yoku’s Island Express uitgebracht. Deze trailer zal zich focusen op het verhaal van het spel. Neem een kijkje in de video hieronder.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “Bekijk hier de nieuwe Yoku’s Island Express verhaaltrailer

Geef een reactie