Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Zijn dit de aankomende Dream Friends voor Kirby Star Allies?

Een boel oude bekenden maken hun opwachting.

Een boel oude bekenden maken hun opwachting.

Kort na de release van Kirby Star Allies voegden Nintendo en HAL Laboratory nieuwe Dream Friends toe aan met een update. Marx, Gooey en “Rick & Kine & Coo” sloten zich aan bij de rest van de cast om het op te nemen tegen de buitenaardse dreiging. We weten door de laatste Nintendo Direct dat dit niet de enige nieuwe Dream Friends zijn voor Kirby Star Allies. Nintendo beloofde dat er in de toekomst nog meer zouden worden toegevoegd. Als we dataminers moeten geloven, zijn deze Dream Friends al genoemd in de data van de laatste update.

Adeleine, Daroach en Dark Meta Knight zullen worden opgenomen in de tweede reeks nieuwe Dream Friends. De derde wave zou Magolor, Taranza, Susie en de Jambastion Mages moeten bevatten. De Mages zullen waarschijnlijk een set zijn die lijkt op Rick & Kine & Coo.

Op dit moment is het niet zeker dat het slechts bij deze drie waves aan nieuwe karakters zal blijven. Het is mogelijk dat er meer personages gepland zijn, maar dat die gewoon niet genoeg ontwikkeld zijn en daarom niet in de bestanden van het spel te vinden zijn. Het is ook nog onduidelijk wanneer de ontdekte personages toegevoegd zullen worden aan de game.

Bron