Nieuwe Cast of the Seven Godsends Switch-trailer

Cast of the Seven Godsends keert terug naar de dagen waar klassieke 2D, run ’n gun, action-shooter games de arcade domineerden.

Merge Games heeft een trailer voor Cast of the Seven Godsends uitgebracht, die deze week uit zal komen op de Switch eShop. Wat kun je allemaal van deze game verwachten? Vier moeilijkheidsgraden, zes werelden om te veroveren, twaalf mid- en eindbazen, zeven goddelijke sets uitrusting, vijf basis wapens en 35 magische gevechtsspreuken!

De trailer is hieronder te bekijken. Ben jij van plan Cast of the Seven Godsends aan te schaffen?

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie